ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + To Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας στο Lotz της Πολωνίας

0
328

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Finding Our Roots» εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας βρέθηκαν στο Lotz της Πολωνίας, από 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2019, συμμετέχοντας στη δεύτερη συνάντηση με εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Πολωνία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία.

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν σε δραστηριότητες που αφορούσαν στην εξερεύνηση των σημαντικότερων ιστορικών στοιχείων των κρατών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δημιουργώντας ψηφιακά και φυσικά posters όλων των χωρών με φωτογραφίες και κείμενα. Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δίδαξαν και έμαθαν παραδοσιακούς χορούς από τα έξι συμμετέχοντα κράτη, με σκοπό να τα διδάξουν σε όλους τους μαθητές του σχολείου του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας.

Στην ανταλλαγή αυτή συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της επόμενης ανταλλαγής που θα γίνει στην Ελλάδα από 13 έως 19 Οκτωβρίου 2019 με θέματα: 1. Μνημεία της φύσης και 2. Παραδοσιακά παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ