Εξυπηρέτηση Γονέων – Ανακοίνωση

0
194

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης για Άδειες Ειδικού Σκοπού & Λοιπές Διευκολύνσεις των Δημ. Υπαλλήλων/γονέων μαθητών του σχολείου για προστασία λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών (με αρ. πρωτ: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ:7874/12-3-2020) που αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις Άδειες Ειδικού Σκοπού & τις Λοιπές Διευκολύνσεις των Δημ . Υπαλλήλων για προστασία λόγω κορωνοϊού,  σας ενημερώσουμε ότι για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν για το διάστημα αυτό που τα σχολεία είναι σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους  την έκδοση/χορήγηση τέτοιων διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης για άδειες ειδικού σκοπού ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα ) παρακαλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου mail@dim-palagias.evr.sch.gr προκειμένου εγγράφως να αποστείλουν το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης , αριθμό αστυνομικής ταυτότητας (Α.Δ.Τ) του γονέα τα στοιχεία του, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) .
Η απάντηση στο γονέα και το σχετικό διοικητικό έγγραφο που έχει αιτηθεί, με βάση και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,  θα αποστέλεται από τη Δ/νση του σχολείου μόνο  ηλεκτρονικά (με e-mail) σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπως αυτό προβλέπεται, στο προσωπικό  e-mail του γονέα υποβολής του αιτήματος.

Ωστόσο για την  πιο άμεση διευκόλυνσή σας και για περιορισμό της γραφειοκρατίας  σάς ενημερώνουμε επίσης  ότι στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι για τη χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού ως δικαιολογητικό μπορεί ο γονέας να προσκομίσει στην υπηρεσία του αντί της Βεβαίωσης Φοίτησης  μια Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα πιστοποιεί τη φοίτηση του παιδιού του .

Τέλος για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να ενημερωθείτε μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, σε εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 π.μ. -12:00 μ.μ. στο τηλ του σχολείου 2551097331 ή στο κινητό: 6944328627.

O Διευθυντής του σχολείου

Χρήστος Αρίκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ